Място за всякакви теми 2018/2019

Здравейте, мармоти,
тази тема ще има за цел да даде възможност на всеки един от вас да използва блога, за да пише каквото му е нужно във връзка с предстоящите пътувания. Всеки, който например иска да си продаде мястото, да си намери компания за колата или да си преотстъпи мястото в автобуса, може да постне като коментар въпросното нещо и така останалите потребители на сайта на Мармото ще могат да го видят и да му отговорят. Имайте предвид, че системата не праща notifications за постнати коментари, така че ще трябва да си следите дали има отговор на вашето запитване или коментар.

Това е вашето място, използвайте го …

Continue Reading

Място за всякакви теми 2017/2018

Здравейте мармоти,
тази тема ще има за цел да даде възможност на всеки един от вас да използва блога, за да пише каквото му е нужно във връзка с предстоящите пътувания за зима 2017/2018. Всеки, който например иска да си продаде мястото, да си намери компания за колата или да си преотстъпи мястото в автобуса, може да постне като коментар въпросното нещо и така останалите потребители на сайта на Мармото ще могат да го видят и да му отговорят. Имайте предвид, че системата не праща notifications за постнати коментари, така че ще трявба да си следите дали има отговор на вашето запитване или коментар.

Това е вашето място, използвайте го …

Continue Reading

Финална разпродажба

След края на Early Booking периода вече разполагаме само с няколко останали студиа и апартаменти за нашето пътуване до Les 2 Alpes, както и последни места за нашия автобус. Ако резервирате някои от тези последни места с включен автобусен транспорт получавате отстъпка от наша страна и всичко става на нашите най-ниски цени, а именно пакети за настаняване и ски карта от 275 евро за цялата седмица и автобусен транспорт за 135 евро с включена екскурзия до ски зона Alpe d’Huez, със своите 255 км писти. 

Местата са силно ограничени, не изпускайте своя последен шанс.

Резервирай

*Отстъпката не се отразява автоматично по време на направата на резервацията, а се актуализира след това.

Continue Reading

Спечелете БЕЗПЛАНА СКИ ВАКАНЦИЯ във Франция!

Здравейте приятели,

след няколко успешни години на промоцията “Book your friend” решихме да направим следващата стъпка и тази година ви представяме Премиум изданието, което ви дава възмоността да спечелите БЕЗПЛАТНА СКИ ВАКАНЦИЯ във Франция.  

Правилата са много прости.

Както и предишните години, за да участвате е нужно да направите следните няколко неща:

 – събере група от минимум 10 човека и направете резервация за цялата група
 – съдействайте ни с вашата група – организирайте хората от вашата група, препращайте им информацията, която е предназначена за вашето пътуване, извършвайте плащанията за цялата група и т.н.
 – човекът с най-голямата група – печели!

Срокът за участие е до 23:59 на 10.септ.2018. След това участинкът с най-голяма група печели безплатна ски ваканция. Наградата включва безплатен пакет “настаняване + ски парта” за пътуването, за което вече сте направили резервацията. Наградата не включва транспорт, ъпгрейд на ски карта и застраховка. Наградата ще бъде отразена по вашата резервация след 10.септ. и преди крайния срок за плащане на оставащата сума. Ако има две групи с еднакъв брой участници, печели групата с по-голяма парична стойност на резервацията. Ако има паритет и по този параметър ще се изпозлва жребий за определяне на победителя. Ако след 10.септ.2018 групата бъде намалена и вече не е най-голямата, то наградата ще бъде връчена на организатора на следващата най-голяма група. 

За всички останали участници в “Book your friend” промоцията остава утешителната награда – отстъпка от 1 евро на човек от групата, която ще бъде отразена по вашата резервация преди крайния срок за финалното плащане. 

Continue Reading

Зима 2017/2018 е официално открита от днес :-)

Някога да сте резервирали ски ваканция, когато е 40 градуса навън? 

Е, сезон зима 2017/2018 е официално открит сега. За тази зима ви предлагаме пътувания до някои от най-големите и реномирани френски ски курорти – Les 2 Alpes и La Plagne/Paradiski.

Цялата информация за пътуванията може да намерите на нашата страница: https://marmoto.bg

Възползвайте се от Super Early Booking цените и резервирайте своето пътуване сега.

Continue Reading

Място за всякакви теми 2016/2017

Здравейте мармоти,
тази тема ще има за цел да даде възможност на всеки един от вас да използва блога, за да пише каквото му е нужно във връзка с предстоящите пътувания за зима 2016/2017. Всеки, който иска да си продаде мястото, да си намери компания за колата или да си преотстъпи мястото в автобуса може да постне като коментар въпросното нещо и така останалите потребители на сайта на Мармото ще могат да го видят и да му отговорят. Имайте предвид, че системата не праща notifications за постнати коментари, така че ще трявба да си следите дали има отговор на вашето запитване или коментар.

Това е вашето място, използвайте го …

Continue Reading

Les 2 Alpes, Les 3 Vallees, Expace Killy – new destination on sale now

ek
In order to answer the growing interest in our trips from this season we have decided to offer some extra destinations in addition to the main trips which we organise for you.

For the extra trips you can choose among more available dates and accommodation types. The extra trips will be organised as individual trips and there will be no representative from Marmoto on site at the resort. When booked, you will receive a voucher for your trip which you will use to check in and get your ski pass. Together with the voucher you will also receive detailed instructions for all the things you need to know for your trip.

You can always contact us to discuss any concerns you have before booking any of these destinations:

Les 2 Alpes (203 km)
Les 3 Vallees (600 km)
Espace Killy (300 km)

Continue Reading

Допълнителни дестинации за тази зима: Les 2 Alpes, Les 3 Vallees, Espace Killy

ek
За да отговорим на все по-големия интерес към нашите пътувания от тази зима решихме да предложим на вашето внимание и няколко допълнителни дестинации.

За тези 3 пътувания може да избирате сред много възможни дати и типове настаняване. Тези пътувания ще бъде организирани като тип индивидуални пътувания, което значи, че няма да има представител на Мармото с вас в курорта. Като направите своята резервация ще получите ваучер за настаняване и ски карта, който да използвате на място. Допълнително ще ви бъде предоставена и пълна информация за всичко, което трябва да знаете за своето пътуване.

Ако имате някакви въпроси за допълнителните 3 седтинации винаги може да се свържете с нас и да ги обсъдим:

Les 2 Alpes (203 км)
Les 3 Vallees (600 км)
Espace Killy (300 км)

Continue Reading