Допълнителни пътувания Зима 2020

За да отговорим на все по-големия интерес към френските ски зони и тази зима ви предлагаме няколко допълнителни дестинации.

За тези допълнителни пътувания може да избирате сред много възможни дати и типове настаняване. Тези пътувания ще бъдат организирани като тип индивидуални пътувания, което значи, че няма да има представител на Мармото с вас в курорта. Като направите своята резервация ще получите ваучер за настаняване и ски карта, който да използвате на място. Допълнително ще ви бъде предоставена и пълна информация за всичко, което трябва да знаете за своето пътуване.

Ако имате някакви въпроси за допълнителните дестинации, винаги може да се свържете с нас и да ги обсъдим:

Alpe d’Huez (255 км ски писти)
Les 2 Alpes (203 км ски писти)
Espace Killy – Val d’Isere & Tignes (300 км ски писти)
Meribel/Les 3 Vallees (150 km/600 км ски писти)

За тези пътувания може да закупите и медицинска застраховка от Мармото, като може да избирате между застраховки само за пистово каране и такива и за извън писти.

Сподели това събитие

За тези допълнителни пътувания може да избирате сред много възможни дати и типове настаняване. Тези пътувания ще бъде организирани като тип индивидуални пътувания, което значи, че няма да има представител на Мармото с вас в курорта. Като направите своята резервация ще получите ваучер за настаняване и ски карта, който да използвате на място. Допълнително ще ви бъде предоставена и пълна информация за всичко, което трябва да знаете за своето пътуване.

Ако имате някакви въпроси за допълнителните дестинации, винаги може да се свържете с нас и да ги обсъдим.

За допълнителните пътувания вие трябва да организирате сами своя собствен транспорт. Мармото не предоставя транспорт с автобус за тези дестинации.

За тези пътувания може да избирате всяка една седмица от зимен сезон 2019/2020.

Не, при направата на резервацията не се изисква заплащане. След като направите резервацията имате на разположение до 7 дни за заплащане на депозита.

В цената на основния пакет са включени нощувките и ски карта за целия престой. Настаняването е в апартаменти, които могат да бъдат много малки, но пък за сметка на това се намират директно до ски пистите.

Да, може да блокирате част от местата в даден апартамент и те да не бъдат заети от хора. Обикновено цената за такова празно място е около стойността на първоначалния депозит.
Ако искате да ползвате такова празно място, то добавете нормално място (такова със ски карта) и преди да финализирате резервацията, в полето за коментари на клиента, напишете колко места да са празни. След това ръчно ние ще редуцираме цената на поръчката ви, така че да отговаря на съответния брой включени празни места.

Не, закуска не е включена в обявените цени, но всички апартаменти са снабдени с напълно обзаведени кухненски боксове, където може да си приготвяте сами храната.

Не, за допълнителните ни екскурзии няма да има представител на Мармото с вас във Франция.

    Снимки
    Детайли събитие
    • Начална дата
      декември 21, 2019 1:00 PM
    • Крайна дата
      април 25, 2020 9:00 AM
    • Статус
      Изтекъл
    • Локация
    • Категория
    Спонсори
    Абонирай се за е-бюлетин
     
    Търсене събития
    Реклама
    Последни събития