Alpe d’Huez – идваме!

Нашите предложения за сезон Зима 2023 са вече тук. Тази година, в топ ски сезона – началото на февруари, ще посетим една от най-бързо развиващите се и набираща все по-голяма популярност ски зони във Франция – Alpe d’Huez.

За по-голям комфорт на нашите гости, този сезон сме се насочили към по-висок клас настанявания, които ще дадат възможност на всеки да се наслади на белите писти през деня и да отпусне в басейна или спа центъра вечерта. Едно от предложенията ни е напълно новата почивна станция Écrins d’Auris, която предлага модерно обзаведени и светли апартаменти и невероятен wellness център.

Предлаганите тази година апартаменти са за 4 или 6 човека, които ще отговорят отлично както на нуждите на семейства с деца, така и на тези на по-големи компании от приятели.

Шест дневната ни ски карта включва цялата ски зона Alpe d’Huez със своите 250 км писти и опция за безплатно посещения на няколко допълнителни ски зони, като Les 2 Alpes (200 км писти), Serre Chevalier-Briancon (250 км), Montgenévre (100 км) и Puy St. Vincent (78 km).

За повече информация и резервации, натиснете тук.

Сподели тази публикация
Абонирай се за е-бюлетин
 
Търсене събития
Реклама
Последни събития