Веселин Генадиев

След повече от 40 години на ски и сноуборд мога да кажа, че това е една от най-големите страсти в живота ми. Създавайки Mармото вярвам, че мога да дам шанс на много хора да открият, че зимните спортове не са начин на демонстрация или фукане през зимните месеци, а начин на живот, начин на преоткриване на природата и начин да намериш себе си в безкрайните снежни склонове на планините.

Вярвам, че всички хора, които идват при нас, споделят нашата страст и виждания за живота, природата, спорта и вътрешната хармония и всички ваши положителни отзиви са това, което ни движи напред.

Защото в крайна сметка … няма такова нещо като твърде много сняг!

 

Споделете този организатор
Детайли организатор
  • Локация
  • Адрес
    София, България
  • Телефон
    +359 88 54 33 600
  • Имейл
    vesko@marmoto.bg
Събития на организатора
Може би ще ти харесат и тези събития.
февруари 3, 2024
Val d'Isere и Tignes са двата световноизвестни ски курорта, които съставляват ски зона Espace Killy - една от най-добрите ски зони не само във Франция, но и в целите Алпи. Със своите модерни лифтове и съоръжения, метро в скалите, писти върху ледник и уникални условия за зимни спортове, Espace Killy е дестинация, която задължително трябва да се посети.
Изтекъл
януари 28, 2023
Alpe d'Huez e един от най-хитовите и бързо развиващи се курорти във Франция през последните години. Със своите нови лифтове и постоянно подобряващи се условия за зимни спортове, Alpe d'Huez  е без съмнение курорт с невероятна палитра от предложения за своите гости, предлагащ по нещо за всички - от семейства с деца до най-екстремните любители на ските и феновете на щурите партита.
Изтекъл
Les Arcs 1800
януари 29, 2022
Les Arcs е част от втората най-голяма ски зона във Франция - Paradiski. Les Arcs разполага с 200 км ски писти и там се намират едни от най-известните ски писти, както и някои от най-модерните лифтови съоръжения. 
Изтекъл
Valmeinier
февруари 1, 2020
Valmeinier е част от известната Galibier-Thabor ски зона, която включва курортите Valloire и Valmeinier.
Изтекъл