Спечелете БЕЗПЛАНА СКИ ВАКАНЦИЯ във Франция!

Здравейте приятели,

след няколко успешни години на промоцията “Book your friend” решихме да направим следващата стъпка и тази година ви представяме Премиум изданието, което ви дава възмоността да спечелите БЕЗПЛАТНА СКИ ВАКАНЦИЯ във Франция.  

Правилата са много прости.

Както и предишните години, за да участвате е нужно да направите следните няколко неща:

 – събере група от минимум 10 човека и направете резервация за цялата група
 – съдействайте ни с вашата група – организирайте хората от вашата група, препращайте им информацията, която е предназначена за вашето пътуване, извършвайте плащанията за цялата група и т.н.
 – човекът с най-голямата група – печели!

Срокът за участие е до 23:59 на 10.септ.2018. След това участинкът с най-голяма група печели безплатна ски ваканция. Наградата включва безплатен пакет “настаняване + ски парта” за пътуването, за което вече сте направили резервацията. Наградата не включва транспорт, ъпгрейд на ски карта и застраховка. Наградата ще бъде отразена по вашата резервация след 10.септ. и преди крайния срок за плащане на оставащата сума. Ако има две групи с еднакъв брой участници, печели групата с по-голяма парична стойност на резервацията. Ако има паритет и по този параметър ще се изпозлва жребий за определяне на победителя. Ако след 10.септ.2018 групата бъде намалена и вече не е най-голямата, то наградата ще бъде връчена на организатора на следващата най-голяма група. 

За всички останали участници в “Book your friend” промоцията остава утешителната награда – отстъпка от 1 евро на човек от групата, която ще бъде отразена по вашата резервация преди крайния срок за финалното плащане.