Информация Briancon

Бриансон е основният град в ски зоната Serre Chevalier, която е един от най-големите ски курорти в югоизточната част на Франция, в областта на Hautes-Alpes. Курортът разполага с голяма ски зона от 251 км писти и благоприято годишно време, през което слънцето огрява приказния снежен рай 300 дни в годината. В Serre Chevalier, на 80 км от пистите са монтирани оръдия за изкуствен сняг, за да се допълва естествения снеговалеж и оформянето на чудесни писти.

Serre Chevalier обхваща града Briançon, както и селата Chantemerle, Villeneuve и Le Monêtier-les-Bains.

Максималната височина за каране е в местността Telesiege Yret, което се намира на 2800м надморска височина, а минималната е 1200м, т.е общата денивелация се равнява на 1600м. Една от най-забележителните подробности за курорта е гористият характер на пистите.  Гористата част достига до 2150м надморска височина, което прави около 700м денивелация, където склоновете са покрити от дървета.  Ски зоната разполага с 61 лифта: 1 въжен лифт, 5 гондоли, 20 седалкови лифта, 10 бързоподвижни седалкови лифта , 10 фиксирани въжени лифта, 28 котви, 3 ски влека и 4 движеще се ленти. Нова 8 местна гондола е построена наскоро, позволяваща по-бърз достъп до Serre Chevalier.

По-долу можете да намерите ски картите на Serre Chevalier, Сестриере и Via Lattea (Италия), както и карта на града Briançon и разположението на почивната станция Aigle Bleu.

Под картите ще намерите информация за представителя на Мармото, който ще бъде заедно с вас в Бриансон.

Моля, имайте предвид, че с цел поддържане на ниски цени, нашите пътувания се различават от традиционното туристическо пътуване. В тази връзка на нашите клиенти се предоставя предварително цялата необходима информация и е тяхна отговорност да се погрижат за следването на инструкциите и указанията. Представителят на MARMOTO ще бъде заедно с вас, за да ви помогне в конкретни ситуации, в които може да се нуждаете от допълнителна помощ, но той/тя не може да бъде отговорен за вас по време на едноседмичния ви престой.

Резервирай

Представител на Мармото

Информация Briancon
Готиният Мармот
Тони

Тони е един от най-добрите организатори, които някога ще срещнете. С опит от куп мероприятия като главен организатор, тя значително допринася за успеха ни с Мармото. В комбинация и с нейната страст към ските, Тони се е наложила като един от най-добрите “мармоти”, а нейната постоянна усмивка е гарананция за добро настроение 🙂

Освен, че е и много добър скиор, тя е истински парти шампион, така че ако се навъртате около нея никога няма да скучаете!

  • tony@marmoto.bg
  • +359 88 9759234
  • София