Информация Briancon

Бриансон е основният град в ски зоната Serre Chevalier, която е един от най-големите ски курорти в югоизточната част на Франция, в областта на Hautes-Alpes. Курортът разполага с голяма ски зона от 251 км писти и благоприято годишно време, през което слънцето огрява приказния снежен рай 300 дни в годината. В Serre Chevalier, на 80 км от пистите са монтирани оръдия за изкуствен сняг, за да се допълва естествения снеговалеж и оформянето на чудесни писти.

Serre Chevalier обхваща града Briançon, както и селата Chantemerle, Villeneuve и Le Monêtier-les-Bains.

Максималната височина за каране е в местността Telesiege Yret, което се намира на 2800м надморска височина, а минималната е 1200м, т.е общата денивелация се равнява на 1600м. Една от най-забележителните подробности за курорта е гористият характер на пистите.  Гористата част достига до 2150м надморска височина, което прави около 700м денивелация, където склоновете са покрити от дървета.  Ски зоната разполага с 61 лифта: 1 въжен лифт, 5 гондоли, 20 седалкови лифта, 10 бързоподвижни седалкови лифта , 10 фиксирани въжени лифта, 28 котви, 3 ски влека и 4 движеще се ленти. Нова 8 местна гондола е построена наскоро, позволяваща по-бърз достъп до Serre Chevalier.

По-долу можете да намерите ски картите на Serre Chevalier, Сестриере и Via Lattea (Италия), както и карта на града Briançon и разположението на почивната станция Aigle Bleu.

Под картите ще намерите информация за представителя на Мармото, който ще бъде заедно с вас в Бриансон.

Моля, имайте предвид, че с цел поддържане на ниски цени, нашите пътувания се различават от традиционното туристическо пътуване. В тази връзка на нашите клиенти се предоставя предварително цялата необходима информация и е тяхна отговорност да се погрижат за следването на инструкциите и указанията. Представителят на MARMOTO ще бъде заедно с вас, за да ви помогне в конкретни ситуации, в които може да се нуждаете от допълнителна помощ, но той/тя не може да бъде отговорен за вас по време на едноседмичния ви престой.

Резервирай

Представител на Мармото

Информация Briancon
Неспираемият Mармот
Занко

Занко е едно от новите попълнения в нашия екип. Той е запален скиор и винаги ни е помагал много с организацията на нашите пътувания. Затова вече е време и да заеме позицията на главен организатор, а ние вярваме, че той ще се справи повече от добре. В миналото Занко е организирал не едно и две щури събития, така че това е една много добра симбиоза на неговите организаторски умения и любов към зимните спортове.

Също така, силно препоръчваме да не се и опитвате да се състезавате с него в дисциплината “спускане с леген” (ако не сте чували за тази дисциплина, не се притеснявайте, тя е все още силно непопулярна), тъй като той е нещо като гуру там … стига да не се контузи преди това 🙂

Добре дошъл в екипа, Занко!

  • zanko@marmoto.bg
  • +359 88 9532112
  • София
Информация Briancon
Новакът Мармот
Доти

Доти е едно от най-новите попълнения в екипа на Мармото. Освен, че е много възпитана и сладка, Доти е също един изключително добър организатор с редица събития организирани от нея в не толко далечното минало. Тази година Доти ще е помощник организатор на нашите пътувания и ние силно вярваме, че тя ще се представи повече от добре и нейното участие ще бъде от полза за всички.

Освен това, Доти е и запален скиор и тя е редом с нас през много от нашите пътувания във Франция. През тези години тя показа много голям прогрес в ските, така че не се изненадвайте, ако не успеете да я догоните на пистата 🙂

Добре дошла в екипа, Доти!

  • doti@marmoto.bg
  • +359 89 6735470
  • Sofia