Информация Alpe d’Huez

Аlpe d’Huez е един от най-очарователните френски ски курорти и със своите 255 км ски писти заеме своето място сред големите френски ски “бижута”.

Ски зоната на Alpe d’Huez се казва Grandes Rousses и обхваща не само селото Alpe d’Huez, но и следващите пет селца: Auris-еn-Oisans, Villard Reculas, Oz-еn-Oisans, Vaujany и La Garde. За седмицата на ски пътуването в Alpe d’Huez, настаняването ще бъде в Oz-еn-Oisans.

Ски картата от нашата оферта обхваща цялата ски зона Grandes Rousses и предоставя един безплатен ден в ски зона Les 2 Alpes (203 км ски писти).

В ски зоната на Alpe d’Huez може да видите някои уникални забележителности. Най-дългата черна ски писта в Европа, Serene, със своите 16 км, ще ви накара да тествате на максимум краката си. Ако все още не сте уморени достатъчно, ще имате възможност да се спуснете по една от най-екстремните писти – Tunnel и да се изправите пред почти вертикалната черна писта, където много хора не се срамуват да се обърнат назад и да не опитат екстремното преживяване. Но веднъж достигнали върха на ски зоната, забравяте за умората. Гледката от върха Pic Blanc (3330м) ви спира дъха. От тук можете да видите най-високите върхове на френските Алпи, както и да направи някои от най-добрите снимки в живота си.

По-надолу ще намерите карта на ски зоната Alpe d’Huez и карта на селцето Oz-еn-Oisans.

Под картите ще намерите информация за представителя на Мармото, който ще бъде заедно с вас в Alpe d’Huez.

Моля, имайте предвид, че с цел поддържане на ниски цени, нашите пътувания се различават от традиционното туристическо пътуване. В тази връзка на нашите клиенти се предоставя предварително цялата необходима информация и е тяхна отговорност да се погрижат за следването на инструкциите и указанията. Представителят на MARMOTO ще бъде заедно с вас, за да ви помогне в конкретни ситуации, в които може да се нуждаете от допълнителна помощ, но той/тя не може да бъде отговорен за вас по време на едноседмичния ви престой.

Резервирай

Представител на Мармото

Информация Alpe d’Huez
Главният Мармот
Веско

След повече от 30 години на ски и сноуборд мога да кажа, че това е една от най-големите страсти в живота ми. Създавайки Mармото вярвам, че мога да дам шанс на много хора да открият, че зимните спортове не са начин на демонстрация на или фукане през зимните месеци, а начин на живот, начин на преоткриване на природата и начин да намериш себе си в безкрайните снежни склонове на планините.

Аз вярвам, че всички хора, които идват при нас споделят нашата страст и виждания за живота, природата, спорта и вътрешната хармония и всички ваши положителни отзиви са това, което ни движи напред.

Защото в крайна сметка … няма такова нещо като твърде много сняг!

  • vesko@marmoto.bg
  • +359 88 5433600
  • София