Всички резервации се правят през интернет сайта на Мармото. Съветваме ви да прочетете цялата информация за избраното от вас пътуване. Ние предлагаме евтини екскурзии, от които трябва да се очаква малко по-различен стил, а не да се сравняват с луксозна ски екскурзия в Шамони.

Всяко пътуване съдържа подробна информация за курорта, ски картата, почивните станции и транспорта. Трябва да обърнете внимание на дейностите, които вие сами трябва да направи по време на вашия престой (настаняване/напускане, взимане на вашата ски карта, почистване, организиране на дейности за свободното време и т.н.).

След като сте се запознали с цялата информация може да направите резервация от страницата на събитието като изберете:

– Настаняване
– Транспорт с автобус (по желание)
– Застраховка (по желание)
– Ъпгрейд на ски карта, ако има такъв (по желание)

За настаняването трябва да изберете толкова на брой пакети, колкото са хората, за които правите резервацията.

Не се изисква плащане по време на процеса на резервиране!

Най-добре е да резервирате цял апартамент или студио, защото по този начин ще бъдете с хора, които познавате. Ако резервирате само няколко места от апартамент/студио, ще бъдете настанени с други непознати за вас хора, които също са резервирали единични места. Когато резервирате за повече от един човек, трябва да предоставите имената и имейл адресите на тези хора. Те могат да бъдат променяни на по-късен етап, ако е необходимо.

След като сте направили вашата резервация трябва да получите потвърждение от наша страна. Само след като резервацията ви е потвърдена трябва да направите очакваните плащания в съответните срокове. Резервации, които не са заплатени в определените срокове биват анулирани.

При направата на резервация за настаняване, ако това са последните места и все още има незаети места за автобуса, то тези места могат да бъдат резервирани само с включен автобусен транспорт.

Малко преди пътуването ще ви бъде изпратена допълнителна информация с подробности за него. Ако междувременно имате някакви въпроси може да ни пишете.

За да следите статуса на вашата резервация можете да влезете във вашия акаунт и да разберете повече подробности:

  • – “On-Hold”/”Задържана” – вашата поръчка е получена и и се очаква плащане на капаро
  • – “Processing”/”Обработка” – капарото е получено и се очаква финалното плащане
  • – “Completed”/”Приключена” – вие сте заплатили всички дължими суми
  • – “Cancelled”/”Отказана” – резервацията е била анулирана