Място за всякакви теми 2018/2019

Здравейте, мармоти,
тази тема ще има за цел да даде възможност на всеки един от вас да използва блога, за да пише каквото му е нужно във връзка с предстоящите пътувания. Всеки, който например иска да си продаде мястото, да си намери компания за колата или да си преотстъпи мястото в автобуса, може да постне като коментар въпросното нещо и така останалите потребители на сайта на Мармото ще могат да го видят и да му отговорят. Имайте предвид, че системата не праща notifications за постнати коментари, така че ще трябва да си следите дали има отговор на вашето запитване или коментар.

Това е вашето място, използвайте го …

Responses (5)

 1. Nikolay
  януари 14, 2019 at 8:49 AM ·

  Здравейте,

  интересувам се дали в цената за бельо са включени и хавлии или се доплащат отделно. Дали одеялата с осигурени или и те също се заплащат ? Въпроса ми се отнася за настаняване в хотела в Alpe d’Huez .

 2. Здравей, Николай,

  комплектите, които се продават на място в Couleurs Soleil, съдържат само спално бельо, хавлии не се предлагат, така че всеки трябва да си носи хавлии.

  Одеалата са осигурени и има във всеки апартамент, като за тях не се заплаща.

 3. Nikolay
  януари 14, 2019 at 12:36 PM ·

  Забравих да попитам също така и за възглавници дали са налични към одеялата ?

 4. viktor.ivanov87@yahoo.com
  януари 28, 2019 at 4:11 PM ·

  Здравейте! Ще пътуваме със самолет и търся добри хора, които биха могли да закарат до Alpe d’ Huez 10 литра страхотна Троянска сливова, срещу съответния комисион и затопляне на междуплеменните отношения. За да не си помислите, че става дума за пияници- ракията е за 5 души. Предварително благодаря!

Leave a reply