Информация Val d’Allos 2021

Val d’Allos е очарователен ски курорт в сърцето на най-голямата ски зона в частта на френските Alpes de Haute Provence – Espace Lumiére. Заедно със съседните ски курорти Pra Loup и Seignus, тази ски зона се простира на впечатляващите 220 км и заема няколко долини. Espace Lumiére е любима дестинация за зимни спортове на жителите на намиращите се наблизо градове Марсилия и Ница. В Val d’Allos човек ще открие много добри спортни съоръжения и условия за ски, съчетани с автентичната атмосфера на планинските селца, което прави мястото идеално както за скиори и сноубордисти, така и за семеен отдих и туризъм. 

Val d’Allos е много подходяща изходна точка, ако искате да направите еднодневно пътуване до Монако или намиращите се наблизо забележителности. 

Ски картата, включена в нашите пакети за тази седмица, включва цялата ски зона Espace Lumiére със своите 220 км писти с всякакви нива на трудност, подходящи за всеки един скиор или сноубордист. Ски картата също така е валидна и за автобусната връзка между селцата Val d’Allos La Foux и Seignus.

ВАЖНО: Моля, имайте предвид, че с цел поддържане на ниски цени, нашите пътувания се различават от традиционното туристическо пътуване. В тази връзка на нашите клиенти се предоставя предварително цялата необходима информация и е тяхна отговорност да се погрижат за следването на инструкциите и указанията. Представителят на Мармото ще бъде заедно с вас, за да ви помогне в конкретни ситуации, в които може да се нуждаете от допълнителна помощ, но той/тя не може да бъде отговорен за вас по време на едноседмичния ви престой.

Абонирай се за е-бюлетин
 
Търсене събития
Реклама
Последни събития