Информация Les Arcs 1800

Les Arcs 1800 е част от ски курорта Les Arcs, който заедно с другите два курорта – La Plagne и Peisey-Vallandry сформират една от най-големите ски зони в света с 425 км писти – Paradiski. Със своите 200 км писти Les Arcs предлага всички удобства за един курорт от топ ниво – писти от всички нива на трудност, идеални усливия както за ски, така и за сноуборд, бързи и модерни лифтове, уютни ресторанти и много френско аплийско очарование.  

 

Ски картата, включена в основния пакет, дава възможност за каране 6 дни в ски зона Les Arcs (200 км писти), а допълнително може да се закупи добавка, която дава право за каране в цялата ски зона Paradiski (425 км писти), включваща трите курорта Les Arcs, La Plagne и Peisey-Vallandry. В ски зона Paradiski се намира и едно от най-известните и внушителни лифтови съоръжения – лифтът Vanoise Express: огромна двуетажна кабинка, с капацитет от 200 човека. Дори само возенето на този лифт на височина 380 метра и със скорост до 60 км/час остава незабравими спомени за цял живот. 

 

ВАЖНО: Моля, имайте предвид, че с цел поддържане на ниски цени, нашите пътувания се различават от традиционното туристическо пътуване. В тази връзка на нашите клиенти се предоставя предварително цялата необходима информация и е тяхна отговорност да се погрижат за следването на инструкциите и указанията. Представителят на Мармото ще бъде заедно с вас, за да ви помогне в конкретни ситуации, в които може да се нуждаете от допълнителна помощ, но той/тя не може да бъде отговорен за вас по време на едноседмичния ви престой.

Абонирай се за е-бюлетин
 
Търсене събития
Реклама
Последни събития