Информация Les 2 Alpes

Les 2 Alpes е един от френските топ ски курорти, а със своите 225 км ски писти дава голямо разнообразие и условия за каране за скиори от всякакви нива. Курортът разполага и с най-голямата зона за каране върху глетчер в Европа, както и е вторият най-стар ски курорт във Франция. 

Les 2 Alpes предлага невероятните 2300 метра денивелация, разпростирайки се от 1300 до 3600 метра надморска височина. В курорта се намира един от най-известните и обширни сноу паркове в Европа, включващ огромен халфпайп, множество скокове, 2 бордъркрос трасета и редуца рейлове. За любителите на карането извън писта, намиращият се наблизо курорт La Grave може да бъде достигнат или през лифтовете на глетчера или посредством транспортиране с рактрак. La Grave е една от най-търсените дестинации за екстремно каране, не само в Европа, но и в целия свят. Глетчерът на Les 2 Alpes дава възможност за целогодишно каране на ски, а въжен влак минаващ под леда транспортира скиори и туристи до 3450 метра надморска височина, от където се разкриват зашеметяващи гледки към планината и първенеца Mont Blanc. 

 

По-долу ще намерите карта на ски зона Les 2 Alpes.

Под картите ще намерите информация за представителя на Мармото, който ще бъде заедно с вас в Les 2 Alpes.

Моля, имайте предвид, че с цел поддържане на ниски цени, нашите пътувания се различават от традиционното туристическо пътуване. В тази връзка на нашите клиенти се предоставя предварително цялата необходима информация и е тяхна отговорност да се погрижат за следването на инструкциите и указанията. Представителят на MARMOTO ще бъде заедно с вас, за да ви помогне в конкретни ситуации, в които може да се нуждаете от допълнителна помощ, но той/тя няма да бъде отговорен за вас по време на едноседмичния ви престой.

Резервирай

Файлове за сваляне

Представител на Мармото

Информация Les 2 Alpes
Готиният Мармот
Тони

Тони е един от най-добрите организатори, които някога ще срещнете. С опит от куп мероприятия като главен организатор, тя значително допринася за успеха ни с Мармото. В комбинация и с нейната страст към ските, Тони се е наложила като един от най-добрите „мармоти“, а нейната постоянна усмивка е гарананция за добро настроение 🙂

Освен, че е и много добър скиор, тя е истински парти шампион, така че ако се навъртате около нея никога няма да скучаете!

  • tony@marmoto.bg
  • +359 88 9759234
  • София