Информация La Plagne

La Plagne е част от ски зона Paradiski. Със своите 425 км писти, Paradiski е една от най-големите ски зони в света, предлагаща редица удобства от най-висок клас.

Ски картата от основния пакет включва 6-дни каране в La Plagne (225 kм) плюс един ден каране в цялата ски зона Paradiski (425 км), която включва курортите Les Arcs, Peisey-Vallandry и La Plagne. В тази зона се намира и един от най-известните лифтове в света – Vanoise Express: огромна двуетажна кабинка с капацитет 200 човека. Дори само пътуването с този лифт на височина 380 метра и максимална скорост от 60 км/ч е преживяване, което остава за цял живот.
Допълнително има опция за закупуване на ski pass upgrade, който ви дава възможност да карате в цялата зона Paradiski (425 км) за всичките 6 дни.

 

По-долу ще намерите карти на La Plagne и Paradiski.

Под картите ще намерите информация за представителя на Мармото, който ще бъде заедно с вас в La Plagne.

Моля, имайте предвид, че с цел поддържане на ниски цени, нашите пътувания се различават от традиционното туристическо пътуване. В тази връзка на нашите клиенти се предоставя предварително цялата необходима информация и е тяхна отговорност да се погрижат за следването на инструкциите и указанията. Представителят на MARMOTO ще бъде заедно с вас, за да ви помогне в конкретни ситуации, в които може да се нуждаете от допълнителна помощ, но той/тя няма да бъде отговорен за вас по време на едноседмичния ви престой.

Резервирай

Представител на Мармото

Информация La Plagne
Главният Мармот
Веско

След повече от 30 години на ски и сноуборд мога да кажа, че това е една от най-големите страсти в живота ми. Създавайки Mармото вярвам, че мога да дам шанс на много хора да открият, че зимните спортове не са начин на демонстрация на или фукане през зимните месеци, а начин на живот, начин на преоткриване на природата и начин да намериш себе си в безкрайните снежни склонове на планините.

Аз вярвам, че всички хора, които идват при нас споделят нашата страст и виждания за живота, природата, спорта и вътрешната хармония и всички ваши положителни отзиви са това, което ни движи напред.

Защото в крайна сметка … няма такова нещо като твърде много сняг!

  • vesko@marmoto.bg
  • +359 88 5433600
  • София